Vakantieverhalen

Familie Joosen

Ons verblijf in jullie huis overtreft onze verwachtingen alles is prima in orde, wat hebben jullie veel geïnvesteerd.
Wij voelen ons meteen "thuis" en heerlijk op vakantie! Omgeving is ook super.
Groeten van familie Joosen

Wielrenteam "Michelle"

Vakantiehuis Haus am Prum, Lunebach in de Eifel!

Afgelopen voorjaar hebben wij het genoegen gehad om met ons wielrenteam “Michelle” te gast te mogen zijn in dit fraai gelegen, zeer royale vakantiehuis. We kwamen om in de omgeving te fietsen. Het is werkelijk een prachtig gebied, niet alleen voor de sportieve fietsers maar ook voor de wandelaars onder ons. Het centrum is gezellig en er zijn diverse eetgelegenheden waar we heerlijk en niet duur hebben kunnen eten. De nabij gelegen dierentuin is ook echt een bezoekje waard, iedereen vond het erg leuk en de koffie met appelgebak was heerlijk !

De woning is zeer compleet uitgerust. Wij waren met 18 personen en wij hadden meer dan voldoende ruimte, royale slaapkamers met heerlijke bedden en absoluut voldoende badkamers, zodat de gehele groep weer snel opgefrist was na een heerlijk intensieve fietstocht in een adembenemende omgeving. De tuin met terras bood ons uitstekend de mogelijkheid om te gezellig te barbequen en tot ‘s avonds laat buiten te zitten. De jeugd vermaakte zich uitstekend met een potje voetbal of badminton op het grote grasveld!

In de sfeervolle woonkeuken hebben we heerlijk ontbeten en gezeten. Zo’n gezellige huislijke ruimte die ideaal was wanneer het buiten te fris werd. Alle apparatuur was aanwezig en we hebben werkelijk niks gemist! De woonkamer was onze relaxruimte met een tv en lekkere banken waarop het heerlijk toeven is na een dag in de buitenlucht.

Kortom, het was een heerlijke week! We zullen zonder twijfel zeker nog eens terugkomen!

Team Michelle april 2014